top of page

VERHUUR

Ruimte-te-huur.jpg
HOE KAN JE DE FAAR AFHUREN?

Op zoek naar een zaal voor een privéfeestje? Jeugdhuis De Faar biedt een interessant en goedkoop alternatief!

  • De huurprijs van De Faar bedraagt 100 euro (incl. discobar) voor één lokaal waarbij geen inkomgeld gevraagd wordt. Bij een activiteit waar wel inkomgeld gevraagd wordt, is de huurprijs 175 euro. De gebruiker betaalt naast de huurprijs ook een waarborg van 200 euro. 

  • Je bent verplicht drank af te nemen bij het jeugdhuis. De Faar is contractueel verbonden aan drankleverancier Stravbier. De drankinventaris wordt zowel vooraf als achteraf geteld. Het verschil wordt samen met de huurprijs en de waarborg verrekend en op factuur gezet.

  •  Wil je voor een hapje zorgen? Dat kan. Wat eten betreft regel je alles zoals jij het wil in samenspraak met de verhuurverantwoordelijke.

  • Je zorgt voor de opkuis achteraf. Dit wil zeggen dat de gebruikte lokalen terug in oorspronkelijke staat hersteld moeten worden. Ook moet er telkens gekuist worden en moet het vuil in de afvalcontainer terecht komen. Zoniet is het mogelijk dat de waarborg wordt ingehouden. 

  • Een muziekinstallatie wordt ter beschikking gesteld door De Faar. Dit wil zeggen dat De Faar beschikt over boxen en een mengpaneel. Op dit paneel kunnen DJ's hun eigen mengpaneel aansluiten of kan er via een aanwezige AUX-kabel een gsm of computer worden aangesloten. 

  • Lichteffecten zijn ook aanwezig in De Faar. Deze zijn zeer makkelijk te gebruiken via een systeem met schakelaars.

  • Kosten voor SABAM of billijke vergoeding zitten in de huurprijs vervat (dit is niet het geval als de inkom meer dan 2,5 euro bedraagt).

  • Al deze punten worden ter plekke nog verder toegelicht door de verhuurverantwoordelijke.


 

1

RAADPLEEG AGENDA

Bekijk onze agenda via de website en zoek naar een vrij weekend. Wij verhuren enkel, en maar 1 dag in het weekend. 

2

CONTACTEER ONS

Neem contact met ons op via het mailadres: jhdefaaratom@gmail.com. Wij proberen je mail zeker binnen de 5 dagen te behandelen.

3

AFSPRAAK IN DE FAAR

Via mail wordt er een moment afgesproken om samen te komen in De Faar zelf. Op dit moment wordt het contract getekend, de waarborg betaald, en ontvangt de huurder/huurster de sleutel. 

Verder volgt er een korte rondleiding en wordt alles eens overlopen.

4

FACTURATIE VIA MAIL

Maximum 14 dagen na het privéfeestje, ontvang je de factuur via mail. Hierop staat het totaal van het drankverbruik en de huurprijs. Dit totaal wordt dan nog eens verminderd met de waarde van de waarborg indien alles in orde was.

‼️ Graag de ruimtes vooraf eens bekijken? Klik dan op onderstaande knop ‼️ 

bottom of page