TEAM

WIE ZIJN WIJ?
69460374_10220054100246663_2913021401977
Tom
Voorzitter

Na een passage bij de jeugdvereniging KSA Atom, heb ik mij aangesloten bij het enthousiaste bestuur van jeugdhuis De Faar. Samen met hen, hoop ik dat De Faar opnieuw een bloeiende werking tegemoet gaat! Voorts ben ik actief als bankjurist en slijt ik ook wat uren als politieker.

Seppe
Ondervoorzitter

In het werkleven ben ik actief als sociaal werker. In mijn vrije tijd probeer ik ook mijn steentje bij te dragen in het jeugdhuis. Graag wil ik De Faar verder uitbouwen naar een leuke en populaire plek voor iedereen!

Joeri
Lid

Na 7 jaar leiding bij KSA Denderhoutem, besloot ik om lid te worden van Jeugdhuis De Faar. Samen met de rest van het bestuur zet ik me in om onvergetelijke feestjes en activiteiten te organiseren voor de jeugd. Een weetje: mijn lievelingseten is lasagne.

Joppe
Lid

Ik zit al verschillende jaren in de jeugdvereniging KSA en heb besloten om het bestuur van De Faar te versterken. Hierbij wil ik helpen aan het uitbouwen van een mooie toekomst. Ikzelf wil De Faar zien als een plaats waar iedereen welkom is, en iedereen zich thuis voelt! 

Rens
Lid

Hallo, ik ben Rens. Mijn hobby's zijn KSA en een feestje bouwen in De Faar. Omdat ik graag iets meer wou doen voor de jeugd in Denderhoutem, heb ik mij aangesloten bij het topteam van De Faar. Mijn lievelingseten is bbq met frietjes.

Houwdoe en tot in De Faar!

Brecht
Lid

Zoals de meeste hier, zit ik in KSA Denderhoutem. Ik ben er al een paar jaar leiding en wil ervoor zorgen dat de jeugd van Atom en omstreken zich goed kan amuseren in een fantastisch jeugdhuis.

Yeet! en tot in De Faar!

Robbe
Lid
Nathan
Ondervoorzitter

Na het aansluiten bij KSA Denderhoutem, wou ik verder kijken om iets te kunnen betekenen voor de jeugd. Zo ben ik bij dit aangename jeugdhuis terecht gekomen. Net zoals dit jeugdhuis, wil ik de jeugd alle plezier geven die wij kunnen bieden. Ik hou er van om gekke feestjes te organiseren die niemand wil missen! 

Melanie
Lid

Ook ik kom uit de KSA. Ik ben in het bestuur gestapt om samen met mijn vrienden feestjes te organiseren die de jeugd (on)vergetelijke momenten bezorgt, en waar fantastische vriendschappen ontstaan!

Fil
Lid

Ik ben een van de nieuwe leden van De Faar. Graag wil ik met de rest van het bestuur werken aan een mooie toekomst voor ons jeugdhuis en voor de jeugd in het algemeen. Een weetje: mijn lievelingskleur is paars!

Lode
Lid

Na een lange KSA carrière heb ik besloten om mijn o zo geliefde jeugdhuis terug te laten floreren zoals in de gouden jaren van De Faar.

Mijn hobbies zijn lokale horeca zaken sponsoren, gamen en koken. 

Steven
Lid

3 jaar lang heb ik mij als leiding iedere zondag en op  elk evenement dat met KSA Denderhoutem te maken had met volle overtuiging ingezet. Dit alles met de overtuiging om de atomse jeugd een toffe tijd te laten beleven. Nu is het tijd om ook mijn steentje bij te dragen binnen De Faar en zo de jeugd te laten genieten van het atomse uitgaansleven. Hopelijk tot in De Faar!

Timon
Lid

Yow boys &  girls! Ik ben Timon en zit al van kleins af aan bij KSA Denderhoutem waar ik momenteel ook leiding ben. Na talloze gekke feestjes in dit prachtige jeugdhuis, heb ik besloten om er zelf een handje toe te steken. Zo wil ik er voor zorgen dat de huidige jeugd even onvergetelijke momenten kan beleven zoals ik heb gedaan en zal blijven doen. Dus hopelijk tot in De Faar!

Van kleins af aan zit ik in de ksa van Denderhoutem. Momenteel ben ik leiding. Ik heb besloten om mee in het bestuur te stappen omdat ik ervan overtuigd ben dat De Faar een plek kan zijn/worden waar iedereen welkom is. Dus ben jij op zoek naar een plaats waar je plezier kan maken, of gezellig wil samen zijn met vrienden? Een adres: Jeugdhuis De Faar!